Interesul sexual a scazut in relatie?

Trebuie sa stii ca sunt multi factori care fac apetitul sexual din relatie sa fie scazut, prea multe responsabilitati acasa sau la locul de munca. Ia-ta cativa factori care influenteaza aceste lucruri.

1.Primul factor importat este ca barbatii cand inainteaza in varsta se confrunta cu nivelul testosterului care scade de la natura. Poate cateodata viciile ajuta acest factor sa fie mai rapid.

2. Al doilea factor care joaca un rol important, este grasimea corpolenta, de ce? pentru ca aceasta grasime nu il poate face pe el sa se simta prost sau nesigur sau poate chiar oboseste.

Un alt factor importat este consumul excesiv de alcool. Consumul de alcool moderat face ca apetitul sexual sa creasca, dar dupa o anumita limita totul se schimb intr-un scop negativ.

Lipsa somnului favorizeaza aceasta pierdere a dorintei sexuale intre parteneri. Odihniti-va cat puteti si evitati situatiile jenante din cuplu.

Poate te gandesti de ce am enumerat mai sus in general numai factori care ar afecta doar barbatii, voi scrie in continuare cativa factori care vor viza femeile.
Femeile au un anumit libidou, cand acesta scade pofta lor pentru intretine relatii sexuale scade foarte mult. De exemplu pentru ele medicametele inclusiv anticonceptionalalele scad foarte mult pofta sexuala. Ca si in cazul barbatilor libidoul femeilor scade si din cauza problemelor de la locul de munca si de acasa, asa ca trebuie si ele intelese.