Cum sa faci ca iubita ta sa simta placere cand face sex anal

Multe fete si femei se sperie de aceast tip de penetrare, ele cred ca acest sex poate fi doar dureros. Noi va spunem ca nu este mereu asa. Acest tip de sex poate fi unul foarte excitant si ceva care va imbunatati relatia de cuplu.
Trebuie sa ai un partener care sa te pregateasca cu un preludiu special si sa nu se grabeasca. Daca iubitul tau se grabeste sa o bage, trebuie sa ii spui sa se opreasca! totul trebuie facut incet fara graba. Femeia trebuie sa fie relaxata total, iubitul tau trebuie sa te excitate prin toate mijloacele posibile.
Niciodata nu sariti peste preludiu, chiar daca este sex anal sau vaginal. Urmeaza macar acesti pasi si vei avea niste clipe superbe in timpul sexului anal.

Este important ca femeia sa stea intr-o pozitie foarte confortabila care sa o faca sa uite de durerea care este posibil sa apara. Penisul trebuie bagat putin, femeia are orgasm cand este bagat doar putin. Cea mai potrivita pozitie pentru acest tip de sex este ca ea sa stea pe spate iar barbatul sa ii puna picioarele pe umeri.

Iar ultimul sfat ! folositi mult lubrifiant, acest lucru va face partida sexuala si mai placuta!