Cele mai penibile moduri in care o partida de sex se poate termina

Sexul este intim, dar nu de putine ori partenerii au ajuns pe mana medicilor sau au reusit sa se descurce singuri in situatii stanjenitoare.

Cum se poate termina stranjenitor sau cateodata si tragic? Va spunem noi !

Aveti mare grija ca dupa partida sexuala ca barbatul sa nu ramana cu penisul prins in fermoar, poate ati facut sex intr-un loc in care puteti fi vazuti sau surprinsi de persoanele care va feriti. Aveti grija la fermoar in toate cazurile, altfel puteti ajunge la spital si sa va faceti de ras. Au fost fost cazut in tot timpul acesta, dar sigur nu vrei sa fii chiar tu!

Aveti grija la zgomotele stanjenitoare, inainte si dupa actul sexual. Aceste zgomote va pot „bantui” mereu si pot crea rasul in situatii de senzualitate si pasiune. Asa ca momentul va fi ruinat.
Cel mai penibil mod de a termina o partida de sex este ca partenerilor sa li se intample asa numitul „penis captivus”. Cand penisul ramane captiv in vagin. De ce se intampla asta? muschii vaginului se inclesteaza care prin penisul, cand este in timpul erectiei, asa ca sangele din penis ramane acolo si este imposibil de retras.

Inca un mod rusinos ca o poveste de amor sa se termine, este atunci cand fetele raman cu obiecte blocate in vagin sau in rect. Atunci cand duci sexualitatea la maxim totul se poate transforma in penibil foarte usor atunci cand ajungi la spital si le explici medicilor ce ai.