Ce nu suporta femeile intr-o relatie

Femeile pot accepte multe nazuri are barbatilor, dar nu isi doreste un barbat care sa vorbeasca tot timpul despre el si nevoiele lui + multe ierisi cu prietenii. Ca femeie trebuie sa ii dai voie sa iasa macar de doua ori pe saptamana sa se relaxeze cu prietenii, sa vorbeasca ca intre barbati insa daca el exagereaza deja te pune pe tine pe locul 2.

Femeile din ziua de astazi vor un barbat care sa aiba grija de ele si sa aprecieze tot timpul petrecut impreuna deoarece timpul trece foarte repede si trebuie sa ne facem timp mereu pentru relatiile importante din viata noastra. Nu miza pe relatii care nu au nici un folos (mental sau fizic) si atrage langa tine oameni care iti pot imbogati inteligenta sau te poate relaxa psihic.

Doamnele adevarate stiu ca o relatie nu poate functiona fara nici o investitie comuna pe fondul spiritual sau intelectual. Incearca sa delimitezi iubirea de atasament. Societatea noastra a evoluat foarte mult din anii trecut si din cauza asta se tot imtampla atatea divorturi, femeilor nu le mai este rusine sa se desparta si sa isi traiasca viata din plin alaturi de oamenii potriviti, care sa le inteleaga, asculte si sa le respecte.