Ai o aventura? Ce trebuie sa stii despre asta

Atunci cand traiesti o aventura cu un barbat sau cu o femeie deja intr-o relatie serioasa, tu trebuie sa te astepti ca aceasta aventura sa fie de foarte scurta durata, rar se intampla ca aventura ta sa se transforme intr-o relatie de lunga durata.

Va fi foarte greu pentru partenerul tau sa isi „taie” vechime legaturi din relatia pe care deja o are si sa inceapa ceva cu tine, daca voia sa faca asta, o facea de mult.

Daca inima ta vrea neaparat sa fie cu acea persoana, asta nu ramane decat sa astepti si sa vezi ceea ce se intampla , nu vei sti niciodata pana nu testezi pe propria piele. Risti sa ramai singur dar sunt sanse, chiar daca mici sa ramai cu persoana de care esti indragostit sau indragostita. Ceea ce este important este sa nu iti bagi „nasul” in relatia serilasa pe care partenerul tau o are. Daca relatia lui se destrama din cauza ta, tu vei fi motivul pentru care el sau ea va fi foarte suparat. Trebuie sa il lasi pe el sa isi dea seama de ceea ce isi doreste.

Indiferent de cine esti indragostit, tu trebuie sa te asiguri ca cealalta persoana are sentimente fata de tine, altfel totul este in van, totul timpul este pretios, viata este mult prea scurta sa o pierzi cu persoane care nu tin la tine si cauta doar placere fizica.